30.
Aug
2022
БЛОГ
Секогаш тука за нови почетоци, омилениот бренд на родителите и децата Okaidi, ја започна својата „Back to School“ кампања во која повторно понуди бројни попусти, игри и изненадувања.
21.
Jul
2022
БЛОГ
Со цел да ви се заблагодариме за вашата лојалност, само за вас, креиравме промотивна лојалти кампања со која во периодот од 15.07 до 15.08 сите оние кои ќе направат онлајн нарачки во вредност од 10.000 денари, добиваат на подарок ваучер од 2.000 денари во наредниот месец.    
30.
Nov
2021
БЛОГ
Омилениот детски бренд Okaidi веќе ја промовираше новата колекција целосно посветена на празниците, а повеќе од сигурни сме дека вашите дечиња ќе ја обожаваат.  
01.
Sep
2021
БЛОГ
Постои ли поубав ден од 1-ви септември? Веројатно не! Секој од нас се сеќава на првиот училишен ден и колку беше голема возбудата што истиот ја носеше со себе...
21.
Jul
2021
БЛОГ
Сакајќи преку кампањата да разговараме за важни прашања поврзани со нашите најмили, поврзани со она што за нив значи безгрижно детство, поврзани со она како ние како родители сакаме да им го претставиме светот, дојдовме до заклучок дека тие секогаш имаат толку многу да кажат и дека единствено што треба е да ги слушаме.  
25.
Jun
2021
БЛОГ
Веројатно доколку имате ќерка, ја знаете љубовта што тие ја имаат кон фустаните во секое доба од годината. Но, се чини летото е најдобро можно време за тие сериозно да уживаат и да им се радуваат на фустаните како никогаш досега.
10.
Jun
2021
БЛОГ
Дали денеска е најубавиот ден од годината? Се разбира, па денеска е крајот на училишната година и конечно, време за уживање во долгото и топло лето!
19.
Apr
2021
БЛОГ
За тоа колкави ќе бидат последиците од пандемијата по менталното здравје на децата и како истите ќе влијаат на нивниот понатамошен живот, разговаравме со доктор Розалија Секулоска, магистер по развојна психологија и психосоветник, како и основач на Центарот за личен и професионален раст и развој „Трет родител“.