Регистрација

Регистрирај се

За да направите нарачка на нашата онлајн продавница не мора да бидете регистрирани, меѓутоа доколку сакате да имате производи во Омилени , мора да бидете регистрирани.

Регистрацијата ви овозможува полесно и побрзо нарачување на вашите омилени производи – немора во овој случај да пополнувате образец со неопходните информации за достава, воедно и преглед на вашите претходни нарачки.

Кога повторно ќе ја посетите нашата страна , доволно е да се пријавите , со кликнување на полето “ПРИЈАВИ СЕ” во горниот десен агол.
Сите регистрирани корисници пред  да реализираат нарачка мора да бидат логирани на својот налог.* Доколку ја заборавите вашата лозинка може да добиете нова на овој линк или пишете ни на info@okaidi.com.mk