Услови за испорака

Испораката се врши само на територијата на Република Северна Македонија.

 

Редовна достава

Куриририте ја доставуваат пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при третиот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас.

Рок на испорака

Рокот на испорака е од 3 до 5 работни дена. Во периодот на сезонските намалувања и попусти и во период на зголемен обем на нарачки, испораката може да биде пролонгирана за неколку дена од одредениот рок за достава.

Трошоци за достава

•             Цената за достава на производи со вредност над 3.000,00 денари е бесплатна

•             Цената за достава на производи со вредност под 3.000,00 денари е 160,00 денари